eAccounting

eAccounting is een vrij nieuw online boekhoudprogramma dat op dit moment erg in opkomst is.  Door het vaste tarief van €15,- per maand kunt u als ondernemer, indien u dat wenst, de hele boekhouding zelf voeren. Inkoop, verkoop, bank, maar ook de BTW aangifte kunt u eenvoudig doen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om alleen de verkoopfacturen in eAccounting te maken en de rest aan ons kantoor over te laten. Door de Visma Scanner kunt u de inkoopfacturen gemakkelijk inscannen. Zo bent u aan het einde van het kwartaal niet urenlang meer bezig om alle facturen te verzamelen. eAccounting rekent hiervoor geen bijkomende kosten. Hiermee is eAccounting onderscheidend in vergelijking tot overige online boekhoudpakketten. Lees hier meer over de voordelen van eAccounting.


Naast de financiële boekhouding zijn er ook nog aanvullende pakketten verkrijgbaar:

  • Visma eAccounting urenregistratie: Voor ondernemers die veel op urenbasis werken, is dit een aantrekkelijk aanvullend pakket. Voor €9,- in de maand extra kun je eenvoudig de gemaakte uren per project bijhouden en de daarbij behorende kilometers en overige bijkomende kosten. Deze registratie wordt automatisch omgezet in een factuur, welke direct in de boekhouding terecht komt. Voordeel als ondernemer is dat u te allen tijde inzichtelijk heeft wat de gemaakte kosten zijn voor een project inclusief de bijkomende kosten. 24 Uur per dag inzicht in uw financiële situatie, wie wil dat niet!
  • Visma eAccounting webshop: Deze dienst is aantrekkelijk voor ondernemers die hun diensten ook in webshops verkopen. De webshop kan geheel naar eigen wens ingericht worden, waarbij Visma eAccounting alle hulp biedt. Het grote voordeel hieraan is dat de webshop eenvoudig gekoppeld kan worden aan de administratie. Orders/facturen worden automatisch verwerkt in de boekhouding. Iets waar de ondernemer veel tijd mee bespaart!

Graag begeleiden wij u bij de keuze welk boekhoudpakket voor uw onderneming geschikt is. Neem hiervoor gerust contact op met de medewerkers van Ficontrol. Op werkdagen bereikbaar op 0315-659160 of per mail: secretariaat@ficontrol.nl.