Reeleezee

Reeleezee is een pakket dat je zelf kunt uitbreiden met datgene wat relevant is voor uw onderneming. Evenals andere online boekhoudpakketten kun je bij Reeleezee ervoor kiezen om de gehele administratie zelf uit te voeren, of bijvoorbeeld alleen de verkoopfacturen. De bank kan automatisch gekoppeld worden, BTW aangiftes eenvoudig verzonden worden en u heeft op deze manier altijd een actueel inzicht in uw financiële situatie.

Enkele voordelen van Reeleezee:

  • Cashr:  Cashr is een kassasysteem dat gekoppeld is aan uw boekhouding. Als retailondernemer of horecaondernemer wilt u dat alle handelingen en transacties in uw zaak direct zichtbaar zijn in de boekhouding. U wilt weten wat er gebeurt, ook als u even niet in de buurt bent. Cashr brengt alle informatie overzichtelijk in beeld, zodat u precies weet hoe het gesteld is met de omzet en brutomarges. Facturen verwerkt u eenvoudig en de btw-aangifte is in een mum van tijd gebeurd. Bovendien wordt alles wat uw personeel aanslaat op Cashr, direct verwerkt in uw online administratie. U behoudt hiermee het overzicht en krijgt meer grip op uw zaak.
  • Auto Collect: Reeleezee is op dit moment één van de weinige online boekhoudpakketten die automatisch facturen van leveranciers op kan halen uit de portals van leveranciers. De factuur wordt niet meer per post of per mail verzonden, maar komt automatisch in uw boekhoudpakket terecht. Op onze website bij Downloads vindt u een filmpje waarin het gebruik van Auto Collect verder uitgelegd wordt. 
  • Urenregistratie: Bij Reeleezee is het ook mogelijk om de urenregistratie in te voeren.  Het is een uitgebreide variant waarin medewerkers zelf hun uren kunnen invullen, de leidinggevende de uren te laten beoordelen en vervolgens de eindverantwoordelijke de uren goedkeurt.

Indien nodig, kunnen we middels TeamViewer, te allen tijde meekijken bij vragen of problemen. Zo wordt u direct weer op weg geholpen door één van de medewerkers van Ficontrol. Zij zijn tijdens kantooruren te bereiken op 0315-659160.

Voor prijzen die u betaald voor dit online boekhoudpakket verwijzen wij u graag door naar de website van Reeleezee:

Klik hier voor actuele prijzen van het Reeleezee pakket